U17-træner stopper i Næsby

1
1272

Jesper Bendixen, der senest har været U17 DM-træner i Næsby Boldklub, stopper som træner. Jesper flytter fra Odense til Jylland og har i den forbindelse besluttet at stoppe med trænergerningen for at få mere tid til familie og job.

Jesper Bendixen kan se tilbage på en succesrig tid som træner, hvor han med U15- og U17-pigerne har hentet fem pokaltitler, en andenplads i den jysk-fynske række og i 2012 kåringen til Årets Ungdomstræner. En pris, som Danmarks Idrætsforbund står bag.

“Det har været en fed tid med mange gode oplevelser. Jeg har været med til at starte eventyret i DM-rækken og desværre også i år til at slutte det. Næsby Boldklub er stadig inde i en god udvikling med mange rigtig gode spillere og ledere,” siger Jesper Bendixen.

Jesper Bendixen afløses som U17-træner af Thomas Petersen, der kommer fra Fredericia KFUM, hvor han har trænet piger de seneste fem år og stået i spidsen for alt fra damesenior til U15 piger.

U17-pigerne spiller i den nye sæson i den jysk-fynske mesterrække, efter at Næsby har mistet sin licens til U17 DM-ligaen fra næste sæson.

1 COMMENT