ISI vinder DM for efterskoler

0
1717

Idrætsefterskolen ISI kan det næste års tid kalde sig Danmarkmestre i efterskolefodbold. Skolen fra Ikast vandt forleden finalestævnet, som blev spillet på Idrætsefterskolen Lægården i Holstebro. Her blev det til en 2-1 sejr over sidste års DM-vindere BGI akademiet i finalen, mens  semifinalen blev vundet 3-2 over de senere bronzevindere fra Lyngs.

“Pigerne formåede at spille kampene hårdt og afvise modstanderne med en stærk defensiv, som har været kendetegnende året igennem, ligesom effektiviteten i form af mål var til stede, når det gjaldt,” siger en glad og stolt ISI-træner Mads Løvig.

Jubel efter en scoring i finalen.
Jubel efter en scoring i finalen.

Sammenhold og vindermentalitet

Vinderopskriften er i følge ISI-træneren sammenhold og vindermentalitet.

“Under hele DM viste pigerne et stort sammenhold, hvor alle bidrog spillemæssigt og socialt til det flotte resultat. Vores vej til DM er gået via play off kampe, og den seje rute har pigerne håndteret med stor tålmodighed og vilje, som er DM-vindere værdig,” siger Mads Løvig.

I skoleligaen blev ISI nummer fire, og i løbet af året er det kun blevet til tre knebne nederlag.

“En solid kerne af spillere har udgjort stammen på pigefodboldlinjen, hvor vi på grund af skader har brugt piger fra andre linjer på ISI Idrætsefterskole. Også disse pigerne har bidraget til de flotte resultater og har stor del i æren for præstationerne på banen,” siger Mads Løvig.

Klar til finalen.
Klar til finalen.