Jysk mesterskab til Silkeborgs U14-piger

0
987

 

Silkeborgs U14 piger gjorde klubbens U17 hold kunsten efter og vandt i weekenden det jyske mesterskab i U14 A 2015. En vigtig sejr som giver adgang til efterårets U15 vest-række.

Mesterskabet kom i hus, da Skive blev slået 5-0 i en finalekamp i lørdags i Vildbjerg.

Det blev en kamp, som der stod AC Silkeborg på fra første fløjt. Efter 10 minutter var holdet foran 2-0, som også var resultatet ved pausen. Holdet fortsatte dominansen i 2. halvleg og scorede yderligere tre gange inden slutfløjtet.

“Det var en overbevisende kamp af hele holdet, defensivt blev der lukket helt ned og i offensiven var vi meget skarpe. En solid holdindsats med flotte kombinationer førte holdet til den komfortable sejr. Netop pigernes evne til at stå sammen og kæmpe for hinanden har kendetegnet holdet denne sæson,” skriver Silkeborg til FODBOLD FOR PIGER.

U14 og  U15 Vest-hold

Efter sommerferien har Silkeborg både et U14 Vest og et U15 Vest-hold.

“Det er vi selvfølgelig meget stolte af, og vi glæder os rigtig meget til efterårssæsonen. Det betyder meget, at holdet har  kvalificeret sig til at spille U15 Vest efter sommerferie. Dermed bliver spillerne matchet på højeste niveau, til stor glæde for hele klubben”.

Piger, som kunne tænke sig at prøve sit talent af sammen med pigerne i AC Silkeborg, er  velkommen til at tage kontakt til AC Silkeborgs sportschef (Torben Rask tlf. 21799487) eller U15 træner (Louise Harder til. 28767230). Så vil de i samarbejde med deres nuværende klub kunne lave aftale om prøvetræning.

Jubel efter finalesejren i lørdags. Foto: AC Silkeborg
Jubel efter finalesejren i lørdags. Foto: AC Silkeborg
Foto: AC Silkeborg
Foto: AC Silkeborg