U16-landsholdet bedste nordiske hold ved Nordic Open

0
894

Bronze og en slags uofficielle nordiske mestre. Sådan blev udbyttet for det danske U16-landshold ved Open Nordic Tournament, som lørdag sluttede i Kolding.

Danmark spillede lørdag eftermiddag bronzekamp mod Norge, og kampen sluttede med en 3-1-sejr til de danske piger. Dermed blev Danmark bedste nordiske hold, eftersom Sverige, Finland og Island sluttede som henholdsvis nummer fem, seks og syv. Vinder af Open Nordic Tournament blev Holland, som i finalen vandt 2-0 over Tyskland.

Danmark kom bedst fra start i bronzekampen mod Norge og førte 1-0 ved pausen på et mål af Skovbakkens Nathali Viig Nørkjær. I starten af 2. halvleg fik Norge udlignet, men på scoringer af Frida Petersen fra Varde og Lærke Søndergaard fra Hillerød GI kom Danmark på 2-1 og 3-1.

“Jeg synes vi spiller en rigtig god kamp. Vi kommer foran og spiller en fin første halvleg. Vi kommer lidt skidt ud i anden halvleg, men til sidst smadrer vi dem fuldstændigt,” lød det fra Skovbakkens Signe Holt Andersen til Kvindernes Landsholds facebookside efter kampen.

ILLUSTRATION: Den danske startopstilling til kampen mod Norge.