15-årige Mille Gejl fik 3F-debut for KoldingQ

0
1426

Ungdomslandsholdsspilleren Mille Gejl, der er skiftet fra Varde til KoldingQ, fik lørdag premiere i landets bedste række. Mille Gejl, der har spillet seks kampe for U16-landsholdet og seks for U17-landsholdet, fik spilletid i 0-0 kampen mellem OB og Kolding Q. Kampen gav også spilletid til en anden nyankommen ungdomslandsholdsspiller i KoldingQ, nemlig Sara Thrige Andersen, der er skiftet fra Team Viborg.

KoldingQ’s cheftræner Lene Terp roste efter kampen de to debutanter, og hun var alt i alt godt tilfreds med kampen, hvor gæsterne stillede med en hel del nye spillere i forhold til sidste sæson.

”Specielt de første 20 minutter i såvel første som anden halvleg viste vi gode takter spillemæssigt. Vi forsøgte i anden halvleg at lave vor spillemåde lidt om, så vi gik over i en form for 3:4:3 i stedet for at have to spillere fremme. Og især i starten af anden halvleg gjorde vi det flot. Som kampen skred frem blev begge hold lidt trætte, og i den forbindelse var det dejligt at se, at etablerede kræfter som Rikke Böttcher, Louise Eriksen og Patricia Nielsen viste karakter og gik forrest. Også Signe Schioldan var hårdt arbejdende defensivt. Og så dejligt at holde nullet,” sagde hun efter kampen til sportk.net

FOTO: Mille Gejl da hun debuterede for U16-landsholdet. Arkivfoto: Varde IF