God start for Næsbys nye U17-hold

0
1158

Næsby Boldklubs U17-piger er klar til en ny sæson udenfor landets bedste række. Det lykkedes ikke klubben at få fornyet sin DM-licens, men det har ikke svækket engagementet i Odense-klubben. Træningen har været i gang den sidste måneds tid. Her har der været fælles træning for U15- og U17-piger, og det er gået godt, fortæller den nye træner Thomas Petersen.

“Der har været et fint fremmøde og pigerne har været opsatte på at komme igang igen,” siger han.

Senest har pigerne været i Grenå for at deltage i Kattegat Cup. Her stillede Næsby op med et blandet hold, hvor der var 12 U15- og 1. års U17-spillere, tre spillere Højer/Tønder og en spiller fra KoldingQ U17

“Pigerne har igennem de tidligere års turneringer fået et godt venskab på tværs af klubberne og det var dejligt at se dem folde sig ud sammen. andt turneringen uden at lukke mål ind og pigerne har fået en fantastisk start på efteråret. Det blev så krydret med en 3-1 sejr over OB i en træningskamp tirsdag i denne uge,” fortæller en godt tilfreds Thomas Petersen.

FOTO: Næsbys U17-piger klar til kamp ved Kattegat Cup. Foto: Næsby Boldklub

Resultaterne til Kattegat cup 

Gruppespillet :

  • Næsby vs. AC. Norddjurs 2-0
  • Næsby vs. Frøyland ( Norge ) 4-0
  • Næsby vs. Furnes ( Norge ) 6-0

Semifinale:

Næsby vs. Randaberg ( Norge ) 1-0

Finale: 

Næsby vs. Fart ( Norge ) 1-0