ANNONCE: Kom til åben træning i Roskilde Pigefodbold

0
1012

Vil du være en del af Sjællands hurtigst voksende Pigeklub?

Roskilde Pigefodbold er på rekordtid gået fra nyopstartet til en af Sjællands største pigeklubber med over 250 medlemmer. Der er plads til flere – Også dig!

Derfor holder Roskilde Pigefodbold åben træning for alle årgange i uge 33 og 34. Så ønsker du at være en del af en voksende klub hvor fokus udelukket er på pigefodbolden, så er Roskilde noget for dig. Vi har hold i alle rækker og på alle niveauer.

Kontaktinfo kan findes på roskildepigefodbold.dk

Alle klubber der tegner et klubabonnement på FODBOLD FOR PIGER kan få bragt meddelelser som denne her på siden og vores facebookside. Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk, hvis din klub også vil abonnere og dermed støtte Danmarks eneste nyhedssite om pigefodbold.