Ny U17 DM-cheftræner i Skovbakken

0
1129

Skovbakkens U17 DM-piger starter den nye sæson med et nyt ansigt på cheftrænerposten. Det er 46-årige Flemming Neesgaard, der er afløser Rasmus Lynge, mens den mangeårige assistenttræner Lars Pedersen fortsætter i trænerteamet.

Flemming Neesgaard, der har UEFA A-licens, har tidligere været cheftræner for Skive IKs drenge M og FK Viborgs bedste herreynglinge. Efter en årrække med egen glarmestervirksomhed i Grønland kom han retur til Danmark og blev sidste år assistenttræner for Skive IKs jyllandsseriehold – og nu er han klar til for første gang at stå i spidsen for et elitehold på pigesiden. Det skriver Skovbakken på sine hjemmeside,

”Jeg er ligeglad med spillernes køn – for mig handler det om deres motivation og seriøsitet. Jeg glæder mig meget til at være en del af elitemiljøet i Skovbakken, og de første par træninger har vist mig, at Skovbakkens spillere har den rigtige indstilling til elitefodbold. Jeg vil selvfølgelig bygge videre på den flotte udvikling, som spillerne og holdet har været igennem sidste sæson – men samtidig skal vi også have de unge talenter integreret på holdet. Vi vil fortsat praktisere en offensiv og boldbesiddende spillestil – men selvfølgelig tilsat lidt taktisk snus-fornuft,” siger Flemming Neesgaard til hjemmesiden.

Skovbakken vandt i 2014 guld i U18 DM-rækken. I 2015 blev det til sølv og en sejr i den landsdækkende pokalfinale. Der er med andre ord en del at leve op til for den nye træner.

”Men det er en ny sæson med et nyt hold, og vi går ydmygt til opgaverne”, siger Flemming Neesgaard.

Skovbakkens U17 DM-hold åbner sæsonen søndag 16. august kl. 11 på Vejlby Stadion mod AaB.

FOTO: Flemming Neesgaard har overtaget cheftrænerposten hos Skovbakkens U17 DM-piger. Foto: Privat