Birkerød før Brøndby-møde: Vi tager det som en oplevelse

0
697

Det er en udfordring af de helt store, der venter Skjold Birkerøds 1. divisionskvinder tirsdag kl. 17.15. Holdet spiller pokalkamp hjemme, og modstanderen er ingen ringere end Brøndbys danske mestre og nidobbelte pokalvindere.

”Det er en kamp, vi vil tage som en oplevelse. Uden at skulle forklejne vores eget hold, så har vi ikke de store chancer for at vinde. Men vi går til kampen med oprejste pander og vil yde en indsats, så vi gør god reklame for Skjold Birkerød,” siger cheftræner Brian Clemmensen.

Brøndby spillede sig sikkert videre med en 8-0 sejr over Hillerød fra Kvindeserie Øst for to uger siden, mens Birkerød vandt 2-1 over divisionsrivalerne fra FC Damsø i sin sidste kamp i pokalen.

”Der skal jo være stor forskel på, om man er mange gange DM-vinder og så Birkerød fra 1. division. De har nogle helt andre økonomiske muligheder end os. Derfor forventer jeg ikke, at vi kan slå Brøndby. Men det er en opgave, som vi tager meget seriøst. Det skylder vi Brøndby og DBU-turneringen. Selv om vi skulle få en snitter, skal vi stadig kunne være stolte af vores indsats,” siger Brian Clemmensen.

Kampen spilles på Birkerød Stadion kl. 17.15.