Var Pernille Harders mål verdens bedste i august?

0
884

Den danske landsholdsangriber Pernille Harder scorede et af de ti mål, som er med i afstemningen om verdens bedste mål i august på det internationale fodboldsite womenssoccerunited.com.

Pernille Harder scorede hattrick for sit svenske hold Linköpings FC, da de 13. august vandt 5-0 over Piteå IF. Det ene af målene var et frispark lidt udenfor feltet, som blev sendt direkte op i det fjerneste målhjørne. Det er dén perle, som nu kæmper om at blive månedens bedste i konkurrence med scoringer af bl.a. Marta da Silva og den amerikanske landsholdsspiller Christen Press.

Det er få måneder siden, at Pernille Harders landsholdskollega Sanne Troelsgaard vandt afstemningen – endda to måneder i træk. Den ene gang var med det mål, hun bankede ind fra 30 meters afstand, da KoldingQ slog Fortuna Hjørring med 4-2  i slutspillet i 3F Ligaen.

Du kan stemme på Pernille Harders mål her.