Brøndby fik igen klø i Aalborg

0
753

For en uge siden tabte Brøndbys superligahold med 4-1 til AaB i Aalborg, og lørdag var det så klubbens U17 DM-piger, som fik ørerne i maskinen i den nordjyske hovedstad.

Brøndby kom til Aalborg som ubesejret og førerhold i ligaen, men det var AaB som efter en lidt nervøs start kom i front.

Emma Snerle bragte hjemmeholdet foran efter et kvarters tid. Syv minutter senere gjorde Mie Kolding det til 2-0, men kort før pausen fik Brøndby reduceret. Gæsterne havde på det tidspunkt haft en del muligheder, men skarpheden manglede.

I anden halvleg fortsatte AaB, hvor de slap i 1. halvleg. Emma Snerle gjorde det til 3-1 efter få minutter, og i løbet af de efterfølgende minutter blev det til både 4-1 og 5-1. Først fik AaB tilkendt et straffe, som Bate Marcussen scorer på, og samme Beate gjorde det kort efter til 5-1.

Brøndby får reduceret, men ifølge AaBs referat fra kampen, havde hjemmeholdet chancerne til at vinde endnu større:

”Det kunne være blevet meget værre for gæsterne der slog sig på et godt fungerende AaB kollektiv. Når AaB-pigernes angrebsspil fungerer, når bagkæden spiller med ro og overblik og når midtbanen knokler – så gør de rød hvide ondt på modstanderne uanset hvor i rækken de ligger placeret,” lyder det i AaBs referat.

Med sejren rykker AaB op for på fjerdepladsen, tre point efter Team Viborg, som har samme point som Brøndby men overtager 1. pladsen efter lørdagens sejr over BSF.

"God kamp". Foto. AaB
“God kamp”. Foto. AaB