Pernille Harders mål fjerdebedst i august

0
933
Pernille Harder i aktion or Linköpings FC, som hun blev mestre med i 2016. Foto: Steen Trolle

Den danske landsholdsangriber Pernille Harder scorede det fjerde bedste kvinde-mål i verden i august. I hvert fald ifølge læserne af Womens Soccer United, som hver måned kårer månedens bedste mål ved en afstemning.

Pernille Harder var nomineret for et mål hun scorede for sin svenske klub Linköpings FC i en kamp 13. august mod Piteå. Linköpings FC vandt 5-0, Pernille Harder scorede hattrick, og målet, som hun blev nomineret for, var et frispark lidt udenfor feltet, som hun sendte direkte op i det fjerneste målhjørne.

Der var ti mål, der konkurrerede om titlen som månedens bedste, og vinderen blev en scoring af engelske Natasha Dowie, som scorede et spektakulært langskudsdrøn i en kamp for Liverpool FC mod Sunderland.

Natasha Dowie fik 4119 stemmer, mens Pernille Harder fik 719 stemmer.

Vindermålet kan ses her.