Team Viborgs U17 DM vandt 3-2 – igen-igen

0
931

Hvis det var muligt at spille på Team Viborgs U17 DM-kampe, ville der være meget lave odds på resultatet 3-2 i næste kamp.

For det er det mest sandsynlige resultat, når U17 DM-pigerne fra domkirkebyen går på banen. Lørdag vandt holdet 2-3 ude over BSF, og de to foregående kampe er også sluttet med en Viborg-sejr på 3-2 – efter et nederlag for fire kampe siden på 3-2 til KoldingQ.

Lørdagens kamp i Ballerup blev præcis så tæt og underholdende, som resultatet antyder. Begge hold vil gerne være boldbesiddende og frem af banen, og det gav en masse muligheder i begge ender.

BSF kom bedst fra start. Team Viborg havde en lang køretur i benene, og for mange af spillerne var det første kamp øst for Storebælt, og det satte i følge Team Viborg-træner Louise Snedker sit præg på gæsternes spil. Men efterhånden fik de arbejdet sig ind i kampen og efter 32 minutter bragte Team Viborg sig foran på et mål af Signe Baattrup.

”Vi gik derfor til pause foran 0-1. Vi snakkede i pausen om, at lukke ned for BSF’s centrale midtbanespillere, imens at vi vidste, at BSF ville angribe ud over kanterne. Vi snakkede om, at vi selv skulle iscenesætte vores offensive spillere noget mere og lægge et højt og aggressivt pres på modstanderne,” skriver Team Viborgs træner Louise Snedker i et referat fra kampen.

Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle

Den taktik lykkedes. I en underholdende anden halvleg udbyggede Team Viborg føringen efter et kvarters tid. BSF fik dog reduceret i det 77. minut, men bare to minutter senere kom Team Viborg på 1-3 og den stilling holdt til slutminutterne, hvor BSF fik pyntet på resultatet med 2-3-scoringen.

Viborg-ros til BSF

”Vi kunne derfor tage endnu 3 point med retur til Viborg, efter en meget seværdig kamp, hvor BSF skal have stor ros for deres måde, at gribe kampen an på. Status efter de første 5 kampe er derfor 12 point. Set ud fra spillernes alder, U17DM erfaring og kampe som holdet har spillet sammen, er dette meget flot og utrolig tilfredsstillende,” skriver Louise Snedker.

Med sejren overtager Team Viborg førstepladsen fra Brøndby, som lørdag tabte 5-2 til AaB. BSF er på 9. pladsen med tre point efter fire kampe.

Viborg møder i næste weekend Skovbakken, mens BSF først spiller næste kamp den 18. oktober, hvor modstanderen er KoldingQ.