Skovbakken inviterer til målmandsskole

0
890

Skovbakken vil gerne slå et slag for den måske vigtigste plads på banen: målmandsposten. Derfor har klubben arrangeret en målmandsskole for piger, og tilbuddet gælder alle pigemålmænd i årgangene 2000-2005.

Det er 3F-holdets to målmandstrænere Søren holm Nielsen og Jens Djernes, som står for træningen sammen med klubbens to 3F-målmænd Thora Nautrup Hansen og Josefine Jørgensen. Der programsat fem træningsdage i 2015-2016, og det hele slutter med Keepernes Dag, som holdes i slutningen af foråret 2016 i forbindelse med en 3F-kamp i Skovbakken.

”På Skovbakkens målmandsskole vil I møde en række kompetente og engagerede målmandstrænere som har planlagt målrettet træning med henblik på at udvikle jeres basale tekniske færdigheder indenfor bl.a. gribeteknik, spring- og faldteknik, sparketeknik og indgreb i feltet,” skriver Skovbakken i invitationen.

Målmandsskolen finder sted følgende dage: 30. september, 28. oktober, 25. november, 27. april og 25. maj. Keepernes Dag er endnu ikke programsat.

Det koster 300 kroner pr. målmand at være med.

Tilmelding til målmandsskolen kan ske til: morten_lutzen@hotmail.com