U19-landsholdet gjorde rent bord i Hviderusland

0
619

U19-landsholdet er på vej hjem fra Hviderusland efter endnu en sejr i EM-kvalifikations-turneringen. Søndag eftermiddag vandt Danmark en smal 1-0 sejr over et hårdt kæmpende rumænsk hold. Dermed er holdet videre til forårets Eliteround, som gælder kvalifikation til næste sommers EM-slutrunde i Slovakiet.

” Efter en hård og intens kamp blev det til rent bord ved denne første runde, 1-0 over et stærkt Rumænsk hold(der ryger ud)
Flot indsats af de danske piger, der nu glæder sig til at komme hjem til lille Danmark! Tak til klubberne for lån og HELDIGVIS ingen skader:-),” lyder det fra landstræner Søren Randa-Boldt på facebook.

OBs Emilie Henriksen scorede kampens eneste mål efter 22 minutter.

Danmark har dermed hentet tre sejre i tre kampe i Hviderusland. I tirsdag blev det til 3-2 over Hviderusland, og torsdag blev det til 8-0 over Letland. Danmark vinder dermed gruppen foran Hviderusland, som vandt sin sidste kamp i dag med 7-0 over Letland.