Har Kathrine scoret det hurtigste hattrick nogensinde?

0
1228

Kathrine Brandt Lauritsen, der spiller på Fortuna Hjørrings U17 3-hold, har formentlig scoret et af fodboldhistoriens hurtigste hattricks.

I weekendens kamp mod Bangsbo Freja, kom Kathrine på banen i det 59. minut efter at have holdt pause i et stykke tid på sidelinjen. Og tre minutter efter, at hun var løbet på banen, havde hun scoret tre gange. Der blev ikke talt sekunder i kampen, men ifølge hendes træner Jan Høholt Jensen blev målene scoret indenfor knap to minutter i det 60., 61. og 62. minut.

”Vi har ikke den samlede tid mellem den første og tredje scoring, for det er kun minuttallene, der noteres. Under alle omstændigheder må det være et af hurtigste hattrick i sæsonen, ja nok et af de hurtigste i mange år, hvis ikke det hurtigste. Efter lidt undersøgelser på internettet, har det kun været muligt at finde frem til en officiel tid fra Premier League på 2 minutter og 56 sekunder,” siger Jan Høholt Jensen.

Kathrines holdkammerat Nikoline Nielsen lagde op til to af målene, mens Kathrine scorede det tredje efter en solopræstation. Nikoline scorede selv et af de andre mål i 7-0 sejren.

Storsejren betyder, at Fortuna nu er på 1. pladsen i rækken.