Syv BSF-spillere til første DBU-træning

0
1105

Der var sommerfugle i maven i Borup i søndags. DBU Sjælland havde indkaldt til den første U14 Øst-samling med årgang 2002-piger, som er allerførste skridt på vejen mod landsholdet.

Ballerup-Skovlunde Fodbold BSF) havde syv piger med til træningen, hhv. to målmænd og fem markspillere. Klubben har sendt os denne beretning om dagen i Borup:

Piger mødte op i Borup søndag morgen, hvor der blev budt på træning, hvor den enkelte kunne vise sine færdigheder og så blev der spillet 11 mod 11 hvor der blev afprøvet de pladser pigerne er indstillet på.

BAFs U14-1 Cheftræner Anders Vang var tilstede under hele træningen og siger:

“Det var en fin træning, som stod på mange af de træningstemaer, som vores piger oplever dagligt i BSF. Spillerne fik ros af træneren og leverede en fin præstation – trods stor nervøsitet”.

BSF har udover de 7 der var til udtagelsestræningen 4 Spillere fra Årgang 2002 der er forhåndsudtaget til DBU pige U-14 Talentræningen, det er: Frederikke Valbjørn(BSF U14-1), Kamilla Nilsson(BSF U14-1), Vida Fleur(BSF U14-1) og Cecilie Uhrskov(BSF U14-1). De sidste fire skal træne med DBU den 30. september.

Pigerne på billedet er øverst fra venstre:  Daniella Diaz de Jaffa (BSF U14-1), Lærke Rasmussen (BSF U15-1 keeper), Selma Asbjerg (BSF U14-1), Signe Anesen (BSF U14-1), Nederst fra venstre: Victoria Puletic (BSF U14-1 keeper).

Har du også en nyhed om dit hold eller klub? Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk