140 piger fik masser af kamptræning

0
791

Omkring 140 piger i årgangene U11 til U13 var søndag samlet i Tjørring ved Herning til det første af flere træningsstævner, der skal give pigerne udendørs kamptræning i vintermånederne.

Pigerne kom fra fem klubber,  Team Q Odense, Kolding Boldklub, Lyseng, Mejrup, Aalborg KFUM og ATI, og de spillede 18 kampe a 2 x 20 minutter med ”stort gå på mod og spillerglæde,” som det lyder fra Herning.

” Vi synes, der har manglet et tilbud til pigerne om vinteren, ligesom der findes hos drenge. Vi har valgt at starte op, som et non-profit stævne for at drage os nogle erfaringer. De deltagende klubber har ingen udgifter i forbindelse med stævneafvikling og af samme grund mødes holdene for at spille uden hensyntagen til om man bliver nr. 1 eller 4. For der spilles ikke om nogen præmier,” fortæller en af arrangørerne, Jan C Hansen fra ATI Fodbold.

Stævnet skal nu evalueres, og målet er flere stævner i de kommende måneder.

”Man kan sagtens forestille sig, at næste stævne bliver i Odense eller Aalborg, ligesom det kan være et weekend stævne på en efterskole. Mulighederne er mange. Her er det fantasien som sætter grænserne,” sagde Jan C. Hansen forud for stævnet.

Staevne 25102015 1 Staevne 25102015 2 Staevne 25102015 3