Tv-hold overrasker træner: Er han Danmarks bedste?

0
851

Lasse Petersen, der er U15 1-træner i Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF), fik sig noget af en overraskelse i denne uge. Han skulle i gang med at træne U15-holdet i Ballerup, da han pludselig blev afbrudt af et tv-hold fra TVSports ungdomsprogram Golazo. TV-holdet kom for at fortælle Lasse, at to af hans spillere, Josefine Hasbo og Mie Jung Carstensen, har indstillet ham til titlen som Danmarks Bedste Træner

“Det er fordi han dagligt motiverer os, og han møder altid op med et smil til træning og til kamp og spreder dermed rigtig god energi. Og så synes vi også at han er meget enganeret og går ind i det 100 procent og vil lærer os det bedste og gøre os til de bedste,” fortæller Josefine og Mie til Golazo.

Du kan se indslaget, hvor Lasse bliver overrasket her.

Lasse Petersen har været træner for U15-pigerne siden 1. februar. Hans piger er nogle af de bedste på Sjælland og er lige nu nummer to i U15 Pige Øst-rækken.

Du kan også nominere din træner til ‘Danmark Bedste Fodboldtræner’. Gå ind på TV3 Sport Golazo facebooksiden og skriv i kommentarfeltet til artiklen om BSF piger, hvorfor netop din træner er Danmarks bedste.

Foto: Josephine “Hasbo” og Mie fra BSF U15-1 Piger sammen med Videofotograf og tv-værterne fra tv3 Sport Golazo i Ballerup Idrætspark