Perfekt dansk start på EM-kvalifikationen

0
761

Det danske kvindelandshold fik torsdag aften den bedst tænkelige start på kampen for at komme med til EM i Holland i 2017. På Energi Viborg Arena vandt Danmark sin første EM-kvalifikationskamp over Moldova med stensikre 4-0.

Sanne Troelsgaard åbnede scoringen efter 24 minutter, og ti minutter senere gjorde Pernille Harder det til 2-0. I anden halvleg stjal Nadia Nadim showet. Først scorede hun til 3-0 ved at sparke en bold fladt i mål fra kanten af feltet, og senere steg hun til vejrs og headede et indlæg fra Johanna Rasmussen i kassen til slutresultatet 4-0.

”Jeg plejer at skabe en del chancer på landsholdet, men jeg har ikke altid været så skarp. Derfor er det selvfølgelig superfedt at score to mål, og det er gør jeg takket være mine holdkammerater, der lægger op til mig,” sagde Nadia Nadim til DR Sporten efter kampen.

Danmark spiller næste EM-kval-kamp på tirsdag, hvor det gælder en noget stærkere modstander end Moldova. Sverige, der fører Danmarks pulje med seks point efter to sejrem, venter på Gamla Ullevi i Gøteborg.