Ubesejrede Marstal-piger sejler ud til kampene

0
1416

Marstal IFs U10-piger kan se tilbage på et flot 2015, hvor de er ubesejrede. Og det er godt gået, for pigerne burde egentlig være ekstra trætte, når de kommer til kamp. Marstal ligger nemlig på Ærø i det sydfynske øhav, og derfor skal pigerne med færge, når de skal til stævner og kampe.

”Hvor andre kan sove til klokken 8 og være hjemme igen til frokosttid, skal vores piger op klokken 6 og er først hjemme igen klokken 15,” fortæller en forælder til en af pigerne på holdet, Linda-Marie Bording Jørgensen. 

Nogle af pigerne har spillet sammen siden de var tre år, og de har et rigtig godt fællesskab:

”Det giver sammenhold på holdet at rejse sammen hver weekend. Deres træner Annemette Eriksen gør et fantastisk stykke arbejde med de piger. Pigerne forguder hende og Annemettes ord er lov. En lille klub med et stort hjerte,” fortæller Linda-Maria.