Fremadnord vinder igen Verona Cup

0
1340

For tredje år i træk har Fremadnords U17-piger vundet Verona Cup, som spilles i efterårsferien ved Gardasøen i Italien.

Fremadnord, der er et holdfællesskab for flere nordsjællandske klubber, fik med den mindst mulige margin spillet sig frem til semifinalen. Her vandt Fremadnord med 1-0 på en bane, der var forvandlet til mudder, og derefter ventede A-finalen, som blev så nervepirrende som muligt.

Fremad Nord kom bagud 0-1 men fik udlignet til 1-1. Derfor skulle finalen afgøres ved straffespark. Den vandt Fremad Nord efter fire stensikre spark.

Klar til straffesparkskonkurrence.
Klar til straffesparkskonkurrence.

Video med straffesparkskonkurrencen kan ses her.

Ud over pokalen blev Fremadnords Freja Nielsen kåret til ”Player of the Final”.

Også U15-pigerne var med til Verona Cup. De spillede sig i B-semifinalen, hvor de dog tabte til  en modstander, som ifølge Fremadnord fik lov at gå langt over stregen af en dommer, som heller ikke skred ind overfor forældre fra modstanderholdet, der brugte grove udtryk som ”at slagte modstanderne” osv.

”Det blev derfor en voldsomt sørgelig slutning på noget, der burde have været meget meget mere retfærdigt,” skriver Fremadnord til FODBOLD FOR PIGER.

Stævnet sluttede onsdag, så torsdag kunne pigerne bruge på en velfortjent udflugt til Verona, inden turen atter gik til Danmark.

Freja Nielsen blev kåret til ”Player of the Final”.
Freja Nielsen blev kåret til ”Player of the Final”.
Fælles foto fra Verona Cup.
Fælles foto fra Verona Cup.