Pernille Harder delt topscorer i Sverige

0
856
Pernille Harder i aktion or Linköpings FC, som hun blev mestre med i 2016. Foto: Steen Trolle

Den danske landsholdsangriber Pernille Harder, der er professionel i svenske Linköpings FC, er med god grund frygtet af modstanderne i Damallsvenskan. For hun banker mål ind på samlebånd i denne sæson.

Forud for den seneste runde havde Pernille scoret 15 mål, og efter weekendens kamp mod Kristiansstad er hun oppe på 17 mål, hvilket gør Pernille Harder til delt topscorer i Damallsvenskan. Det var anden kamp i træk, at Pernille scorer to mål.

De to mål mod Kristiansstad blev sat ind på frispark, og den danske angriber har efterhånden scoret så mange frisparksmål, at DR Sporten udnævner hende til en af verdens bedste kvindelige frisparksskytter.

Landstræner Nils Nielsen glæder sig selvsagt over Harders målform forud for EM-kvalifikationskampene mod Moldova og Sverige:

”Pernille Harder scorer mange mål, og vi glæder os rigtig meget over, at hun har mål i støvlerne og kommer til landsholdssamlingen med en masse selvtillid,” siger han til dr.dk

TV: Se Pernille Harder score to gange for Linköpings FC mod Kristiansstad