Team Viborg og Brøndby topper U17 DM

0
841

Team Viborg og Brøndby, der vandt guld og bronze i sidste sæson U17 DM-liga, ser også ud til at skulle kæmpe om medaljer i år.

Begge hold vandt sikkert deres kampe i weekenden, og de ligger nu begge i front med 15 point efter seks kampe – tre point mere end KoldingQ, der også fik en sejr.

Team Viborg vandt 3-0 hjemme over sidste sæsons sølvvindere Skovbakken, mens Brøndby vandt 4-1 hjemme over Fortuna Hjørring.

Team Viborgs chokstartede med to mål i det 2. og 6. minut af hhv. Sissel Sandal og Simone Nørgaard. Det rystede Skovbakken, som ikke for alvor kom tilbage. Og selv om Team Viborg tabte noget af pusten i 2. halvleg, så var hjemmeholdet ikke for alvor truet, og efter 85 minutter scorede Sissel Sandal sit andet mål til slutresultatet 3-0.

“En sejr der var vigtig på flere fronter; 1. Det var vigtigt at vinde over lokalrivalerne, 2. Fordi vi formåede at holde målet rent og 3. Fordi at der aldrig var tvivl om kampen vinder.  Hertil scorer vi for 5. Gang i sæsonen 3 mål i en kamp,” skriver Team Viborgs cheftræner Louise Snedker i et referat fra kampen.

Brøndbysejr over Fortuna Hjørring

På Brøndby Stadion var der en lige så sikker sejr til Brøndby. Gæsterne var Fortuna Hjørring, som har forstærket sig med flere U-landsholdsspillere og har fået en fin start på sæsonen. Men Brøndby kom bedst fra start i lørdagens kamp. Allerede efter ni minuttter kom Brøndby foran, og da kampen var slut, stod der 4-1 til hjemmeholdet.

Maria ”Mini” Hovmark, Sasja Hansen, Anna Mogensen og Freja Sørensen Abildå scorede Brøndbys mål, mens Annica Schreiber scorede for gæsterne.

I de øvrige kampe blev det til 1-1 mellem Vildbjerg og Lyseng, 2-1 mellem KoldingQ og Hillerød og 2-2 mellem B93 og AaB.