Signe Holt tror på EM: Vi har et ret godt hold

0
1319

»Vi har et ret godt hold, og hvis der er et hold fra Danmark, der skal til EM, så kunne det godt være os”.

Sådan siger Skovbakkens U17-landsholdsspiller Signe Holt Andersen i et interview med Randers Amtsavis, som er det lokale dagblad på hendes hjemegn i Mariager i Østjylland.

Signe var i sidste uge med U17-landsholdet til EM-kvalifikationsturnering i Ungarn. Signe & Co. vandt alle deres tre kampe og er nu videre til den afgørende kvalifikationsturnering Elite Round, der kan sende landsholdet videre til EM-slutrunden i Hviderusland.

Det er den på den baggrund, at den lokale avis har taget en snak med Signe. ”Mariagers helt egen fodboldhelt”, som avisen kalder Signe, der i denne sæson har optrådt på Skovbakkens U17 DM-hold og på 3F-ligaholdet, hvor hun også har scoret et mål.

Signe Holt i en U17-kamp i foråret mod BSF. Foto: Steen Trolle
Signe Holt i en U17-kamp i foråret mod BSF. Foto: Steen Trolle

Har spillet siden hun var fire år

Signe har spillet fodbold siden hun var fire år. De første seks år spillede hun med drenge i den lokale fodboldklub, inden hun skiftede til en klub i Hobro og herfra rejste videre til Skovbakken. I interviewet med Randers Amtsavis fortæller U17-landsholdsspilleren hvor meget det kræver at være med på det højeste niveau:

Hun træner fire dage om ugen i Skovbakken. Torsdag er der både morgen- og eftermiddagstræning, og desuden er der styrketræning mindst én gang om ugen i klubregi foruden frivillig løbetræning og styrketræning i det lokale træningscenter i Mariager.

»Jeg synes, det er sjovt at spille fodbold. Når man spiller på det plan, jeg gør, er man nødt til at prioritere sin tid, og det betyder selvfølgelig, at der er nogle ting, som skal vælges fra. Til gengæld får jeg nogle helt specielle oplevelser og minder, som andre ikke har muligheden for,« siger Signe Holt Andersen, som er tilknyttet 3F-truppen.

”Jeg træner fodbold mindst tre gange om ugen med 3F-holdet, så på den måde bliver jeg presset til at blive bedre i det daglige. Den fjerde træning afhænger af, om jeg skal spille med 3F-ligaholdet eller U17-holdet i den pågældende weekend,” siger hun.

Artiklen med Signe Holt Andersen kan læses her.