Mille Gejl scorede sit første mål i 3F Ligaen

0
1208

U17-landsholdsspiller Mille Gejl scorede sit første mål i 3F Ligaen, da KoldingQ lørdag hentede sæsonens tredje sejr. Hjemme i Kolding blev det til en sikker 3-0 sejr over BSF, og Mille Gejl scorede målet til 2-0 efter en halv times spil.

”En af de bedste på holdet på denne smukke efterårsdag var helt klart purunge Mille Gejl. Hun er såmænd bare lige fyldt 16 år. Hun kan blive rigtig, rigtig god, hvis hun fortsætter den fine udvikling, hun er inde i,” skriver sportk.net, der dækker sport i Kolding, om Mille Gejl, der kom til Kolding i sommer fra Varde IF.

KoldingQ lagde ud som lyn og torden, ifølge Sportk.net, og efter få minutter blev det til 1-0 på et hovedstød af Signe Boysen. Derefter gik holdet lidt i stå, men så kom Mille Gejls scoring, og kort før pausen gjorde Sanne Troelsgaard det til 3-0. Efter halvlegen var der chancer til mere, men det blev ved de 3-0.

”Vores bagkæde sjusker lidt i ny og næ, men ellers er jeg ganske godt tilfreds. Vort spil begynder at hænge bedre og bedre sammen, og jeg synes, vi kontrollerer kampen udmærket med fint boldspil,” sagde cheftræner Lene Terp efter kampen til sportk.net.

KoldingQ er på fjerdepladsen i ligaen, syv point efter topholdene Brøndby og Fortuna Hjørring. BSF ligger fortsat næstsidst med fire point.