U17-DAGBOG: Fantastisk dag trods ungarsk efterårsvejr!

0
745

U17-landsholdet er i Ungarn 8.-16. oktober, hvor holdet skal spille tre EM-kvalifikationskampe mod Israel, Wales og Ungarn. Undervejs skriver spillerne på skift dagbog til FODBOLD FOR PIGER. Dagens dagbog fra søndag er skrevet af Matilde Lundorf, Paris Saint Germain, og Sara Holmgaard, Vejle BK:

I dag kastede vi os igen over morgenbuffeten kl. 9.00. Herefter blev der brugt tid på diverse lektier, og enkelte udnyttede her tiden på at evaluere gårsdagens kamp mod Israel.

På grund af det noget blæsende og regnfulde ungarske efterårsvejr blev den daglige gåtur i dag erstattet med grin, smil og vandaerobic i hotellets spa- og wellnessområde – og haha nøøj det var lækkert!

U17 11102015 4477Kl. 12.00 stod der igen spisning på programmet. Nu efter godt fire dage er vi så småt ved at vænne os til all inklusive-tilværelsen, med tilgængelig mad konstant og rengøringsdamer til at rydde op og gøre rent for os.

Til mødet før dagens træning, berettede Søren om Wales’ spillestil, om hvilke af deres spillere vi specielt bør lægge mærke til, og fortalte om hvor vi i den grad kan straffe dem. Så ønsk os held og lykke i morgendagens kamp mod Wales, hvor vi alle er klar til at give den max gas og hente de tre point hjem, som vil bringe os et skridt tættere på drømmen om EM.

Efter mødet skulle kloge ord forvandles til praksis på fodboldbanen. Trods virkelig dårligt vejr, trænede vi fantastisk og føler os mere end klar til i morgen!

Her til aften var der endelig tid til forældrebesøg. De mange søde forældre som var taget hele den lange vej herned for at støtte os, fik mulighed for at se vores hotel og tilbringe lidt tid alene med deres piger.

De ”forældreløse” piger hyggede sig med bowling, hvor mit hold (Matilde) vist løb med sejren 🙂

U17 11102015 6025Sidst på aftenen hyggede vi os med aftensnack, og fik sendt en hilsen til søde Maiken, som vi tænker på og sender de varmeste hilsner til!

Nu er klokken blevet mange og vi er spændte på i morgen, så vi siger godnat fra værelse 333.