U17-DAGBOG: Tidligt op – og hjem til Danmark

0
724

U17-landsholdet har i den sidste uge været i Ungarn og spille EM-kvalifikationskampe. Undervejs har spillerne skrevet dagbog til FODBOLD FOR PIGER. Her er det sidste dagbogsblad – skrevet af Solveig Andersen og Camilla Sørensen fra Varde IF:

En god tur til Ungarn lakker mod enden, og vi kan nu kun se tilbage på en rigtig god tur. Med hjem i bagagen tager vi en tur, med 3 sejre ud af tre mulige, samt en god tur socialt, med mange nye minder og oplevelser.

Dagen startede ud en del tidligere end de andre. Bussen kørte nemlig kl. 03:15 fra hotellet. Derfor skulle vi meget tidligt op, så vi kunne nå og pakke det sidste ned, før vi kunne køre. Bussen skulle køre os fra hotellet i Bük, til lufthavnen i Wien, hvor vi skulle flyve fra. Busturen tog et par timer, og vi var virkeligt trætte, da vi ankom til Wien. Langt de fleste valgte, at bruge busturen på at sove, også selvom det nok ikke et det bedste sted at sove.

U17 16102015 4917

I lufthavnen måtte vi sige farvel til Matilde, da hun jo skulle tilbage til sin familie i Frankrig. Da vi havde fundet gaten, fandt vi samtidig vores telefoner, et sted og sidde, og også et brugbart internet, og så blev der ellers nørdet igennem.

Da flyet begyndte og boarde kl.06:45, begyndte de første lige så stille at pakke mobilerne væk, for at komme ind i flyet. Flyveturen tog ca.1 time og 30 minutter. Og så var vi tilbage i Danmark.

U17 16102015 4922

Efter at bagagen var blevet udleveret var det tid til og sige farvel (mojn) til de andre, hvorefter vi tog hjem til de forskellige steder, hvor vi nu bor. Nu vil vi tage hjem til Sønderjylland, og samtidig sige tak, for at I har fulgt os i denne uge.

Knus Solveig og Camilla