U17 DM: BSF slog Hillerød i tæt lokalopgør

0
762

BSF, der fik en halvskidt start på U17 DM-ligaen med to nederlag, er kommet op i gear. Søndag blev det til sæsonens tredje sejr, da det på udebane blev til en smal sejr på 1-0 over lokalrivalerne fra Hillerød.

BSF kom bedst fra start, men i en tæt første halvleg fik Hillerød kæmpet sig tilbage og havde mod slutningen af halvlegen flere muligheder, ikke mindst takket være U17-landsholdsspilleren Lærke Tingleff.

Ifølge BSFs eget referat, kunne Hillerød også føle sig snydt for et straffe, men halvlegen sluttede målløst, og i stedet var det BSF, der fik lagt et pres på hjemmeholdet i anden halvleg. Kampen skulle dog helt hen til det sidste minut af den ordinære spilletid. Her fik indskiftede Josefine Hasbo, der er U15-spiller og fik U17 DM-debut, fik hovedet på en bold blandt venner og fjender og scorede det afgørende mål til 0-1 sej.

“Alt i alt var det en meget lige og intens kamp mellem to dygtige hold, men når der skulle findes en vinder, var det BSF der ville det mest. Flot indsats og godt resultat i en kamp hvor vi stillede uden 3 landsholdsspillere,” siger BSFs træner Svend Støvlbæk Hansen.

BSF roser i øvrigt Hillerød for at sætte nogle forrygende rammer om kampen. Der var gratis kaffe til BSFs medrejsende fans, musik i højtalerne, et informativt kampprogram og fælles indmarch med navneopråb i højtalerne.

”Der skal lyde stor ros til Hillerød som havde lagt frivillige kræfter i rammerne til denne U17 DM kamp, som var det Superligaen,” lyder det fra BSF.