BSF vinder U15 Øst-rækken på bedre målscore

0
670

BSFs U15 1-piger kan i de kommende måneder kalde sig Sjællands bedste. Holdet vandt i lørdags sidste runde i den sjællandske U15 Øst-række med 5-0 hjemme over Ølstykke, og dermed snuppede BSF rækkens samlede sejr foran Greve, takket være en bedre målscore.

Begge hold har vundet syv kampe og spillet en enkelt uafgjort, men BSF har scoret ni mål mere og lukket et mål mindre ind end Greve.

BSF-træner Lasse Petersen storroser sine spillere efter en stærk præstation i lørdagens kamp:

“Pigerne skal have kæmpe ros for den vilje til at ville vinde alt og det var 14 spillere som igen spillede på højt niveau. Når vi samtidig har en spiller som Josephine Nielsen der i Ølstykke-kampen går ind og scorer 4 mål, kan en træner ikke være andet end tilfreds. Det var derfor også fuldt fortjent, at hun blev “dagens spiller” udvalgt af mange af de 164 tilskuere, som var mødt op og støttede pigerne fuldt ud,” siger Lasse Petersen til klubbens hjemmeside.

Han bebuder, at holdet vil gå efter at vinde forårsturneringen:

“Vi har skulle nå meget på denne efterårssæson med fokus på, at skulle gøre spillerne taktisk klogere, højne deres tekniske niveau og samtidig få dem i den rigtige form. Jeg synes, at vi er kommet godt i mål, og kan nu arbejde endnu hårdere hen over vinteren frem mod det officielle DBU mesterskab i forårssæsonen 2016,” siger Lasse Petersen.

Efterårsturneringen er ikke et officielt mesterskab, men BSF-pigerne fik alligevel en medalje med hjem efter sejren i lørdags. Klubben havde nemlig indkøbt medaljer til pigerne, som de fik U19-landstræner Søren Randa-Boldt til at overrække efter kampen.