Landskamp blev ugens mest sete på DR3

0
900

Kom ikke og sig, at danskerne ikke gider se kvindefodbold i fjernsynet. 93.000 seere så i følge TNS Gallup med, da det danske kvindelandshold i tirsdags spillede EM-kvalifikationskamp mod Sverige på Gamla Ullevi i Göteborg. Dermed blev landskampen, som Danmark tabte 0-1,  den mest sete udsendelse på DR3 i sidste uge.

Ugen før viste DR3 den første EM-kvalifikationskamp mod Moldova, der blev spillet i Viborg. Den trak 66.000 seere i følge TNS Gallup og blev ugens 10. mest sete DR3-udsendelse. Men bare fem dage senere lykkedes det altså at øge seertallet med 40 procent til 93.000 senere.

Nadia Nadim & Co. trak dermed flere seere end mange af de herrekampe, der blev vist på fodboldkanalerne i sidste uge. For eksempel blev kampen Esbjerg-FC Nordsjælland på TV3 Sport 1 set af 72.000 seere og Crystal Palace-Manchester United, som var ugens næstmest sete udseendelse på Kanal 6, havde kun 35.000 seere.