Pernille Harder får endnu en pris i Sverige

0
1511

Hæderen fortsætter med at regne ned over den danske landsholdsangriber Pernille Harder, der har haft en supersæson i sin svenske klub Linköpings FC.

I fredags blev Pernille kåret til den mest værdifulde spiller i Damallsvenskan, og mandag aften fik Linköping FCs danske topscorer endnu en pris. Det skete, da hun ved den årlige Fodboldgalla blev kåret til årets kvindelige angriber i svensk fodbold.

22-årige Pernille Harder fik overrakt prisen på scenen sammen med Zlatan Ibrahimimovic, som er kåret til årets bedste mandlige angriber i Sverige.

”Jeg har et fantastisk hold og nogle fantastiske trænere, som jeg vil takke, og så har jeg bare haft masser af selvtillid, og spillet har flydt,” sagde Pernille Harder i følge dr.dk, da hun fik overrakt prisen.

Pernille Harder har i denne sæson scoret 17 mål for Linköpings FC. Undervejs i sæsonen er hun blevet den mest scorende spiller nogensinde i Linköpings FC.

Tegn et klubabonnement på FODBOLD FOR PIGER til 499 kr./år og få fordele. Så støtter I Danmarks eneste nyhedssite om verdens sjoveste pigesport. Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk