AaBs U15-piger spiller træningsturnering med drengehold

0
1247

For en måned siden kunne AaBs U15-piger fejre puljesejren i U15 Piger Vest-rækken. Men det har ikke fået de nordjyske fodboldpiger til at tage en slapper. Pigerne knokler videre, og de har netop taget fat på en træningsturnering med fire U14 drengehold, hvor målet er at forbedre pigernes fysik og hurtighed.

“Første træningskamp i drengeturneringen fandt sted i den forgangne uge. Det var en meget intens kamp mod nogle meget dygtige drenge, men pigerne gav også alt hvad de kunne, og kampen endte med en 5-2 sejr til drengene,” fortæller AaB i en mail til FODBOLD FOR PIGER.

Henover vinteren deltager holdet i flere indendørsturneringer. Her går de bl.a. efter titlen som Jyske Mestre i indendørs fodbold for tredje år i træk.

“I den første indendørsturnering blev holdet delt op i to lige stærke hold, og dette førte til en 1. plads for det ene hold og til en 2. plads til det andet hold,” fortæller AaB.