Brøndby rykker fra i U17 DM-toppen

0
609

Brøndby stikker af fra konkurrenterne i toppen af U17 DM Ligaen. I et tæt opgør ude mod Team Viborg hentede Brøndby søndag sin niende sejr i ti kampe, og dermed er Brøndby oppe på 27 point – ni point foran nummer to KoldingQ, der lørdag tabte 0-2 hjemme til Fortuna Hjørring.

Brøndby kom foran i Viborg, men hjemmeholdet udlignede kort efter, inden Brøndby kom på 2-1 før pausen. I anden halvleg fik Team Viborg endnu en gang udlignet, men Brøndby sikrede sejren med en scoring efter et hjørnespark.

»Jeg kan ikke sætte en finger på mine spilleres indstilling i dagens opgør. Der blev over hele kampen leveret en meget flot præstation af alle. Den eneste forskel, set ud fra mit synsvinkel var, at Brøndby havde rutinen og dygtigheden i afslutningerne, hvor de scorede på tre ud af fire afslutninger inden for rammen. Vi skal derfor være stolte af dagens præstation og tage den samme indstilling med til næste weekends kamp, hvor vi tager den lange tur til København for at møde B93,« siger Team Viborgs cheftræner Louise Husum til Viborg Stifts Folkeblad.

I de øvrige kampe fik BSF oprejsning fra sidste rundes 5-1-nederlag til Lyseng. Hjemme i Ballerup blev det til en knusende 8-0-sejr over sidste sæsons sølvvindere fra Skovbakken. Dermed rykker BSF op på sjettepladsen – et point efter næste rundes modstander AaB, som søndag spillede uafgjort 2-2 mod Hillerød.

Resultaterne af weekendens runde:

BSF-Skovbakken 8-0

Varde-Vildbjerg 0-1

KoldingQ-Fortuna Hjørring 0-2

IF Lyseng-B 93 1-2

Team Viborg-Brøndby 2-3

Hillerød-AaB 2-2

Tegn et klubabonnement på FODBOLD FOR PIGER til 499 kr./år og få fordele. Så støtter I Danmarks eneste nyhedssite om verdens sjoveste pigesport. Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk