Sundby klar til kval-ligaen

0
839

Det blev Sundby Boldklub, der blev det fjerde og sidste hold fra 1. division, som sikrede sig plads i forårets kvalifikationsliga om oprykning til 3F Ligaen.

Sundby vandt lørdag efterårets sidste kamp i pulje 1 over topholdet Næsby med 2-0. Dermed snupper holdet fra Amager den sidste plads foran Greve, der vandt sin sidste kamp over Rødovre, ligeledes med 2-0. Sundby slutter med 28 point, mens Greve må nøjes med 27 point.

Næsby sikrede sig allerede en plads i kvalifikationsligaen i sidste weekend. Her blev det samtidig afgjort, at de to pladser fra 1. divisions pulje 2 går til Team Viborg og Varde.

De sidste to pladser i kvalifikationsligaen besættes af de to dårligst placerede hold i 3F Ligaen. Der er stadig to kampe tilbage til grundspillet i 3F Ligaen, men det har længe stået klart, at den ene plads går til ASA, som er isoleret i bunden, og efter endnu et stort nederlag til BSF, som lørdag tabte 6-0 til Brøndby, er det nu også sikkert, at BSF ryger med i kvalifikationsligaen.