Judith fra Maribo nomineret til Årets Holdkammerat 2015

0
1229

14-årige Judith Bashige fra Maribo Boldklub er en rigtig god holdkammerat. Så god, at hun er en af to unge fodboldspillere, der er nomineret til prisen som Årets Holdkammerat 2015.

Prisen uddeles ved det store sportsgallashow Sport 2015 i Boxen i Herning lørdag den 9. januar 2016. Den anden nominerede fodboldspiller er en dreng, 12-årige Noah El Ouaamari fra Nivå-Kokkedal Fodboldklub.

Judith Bashige fik i september prisen som Årets Ildsjæl i Maribo. Hun kommer med sin familie fra Congo og har været meget aktiv i projektet Broen Lolland, der handler om at få socialt udsatte børn og unge ind i fritidsaktiviteter.

”Er der arrangementer i klubben møder Judith op, men derudover er hun den der ofte formidler kontakten til nogle af de familier, som lige har brug for at vide, at nu er der et arrangement, eller nu skal børnene til kamp. Eller hvordan fungerer det ene eller det andet. Hele tiden er Judith den der tager kontakten, og formidler mellem Broen, boldklubben og familierne hvis der er brug for det,” skrev klubben, da den indstillede hende til Ildsjæls-prisen.

I Maribo Boldklub er Judith kendt for sit gode humør og positive tilgang, fremgår det af nomineringen til Årets Holdkammerat.

”Judith er blevet nomineret fordi hun er den der åbner for nye mennesker, altid møder op til træning, er der på sidelinjen, også selvom hun er skadet, kommer med positive tilråb og man kan altid se på medspillerne, når Judith er i nærheden,” skriver dbu.dk.

Vinderen af prisen som Årets Holdkammerat 2015 får 100.000 kr. fra Nordea-fonden. Pengene er øremærket til en sportsrejse for Årets Holdkammerat sammen med resten af holdet eller træningsgruppen.