U17 DM: Brøndby brændte to straffespark – og vandt igen

0
673

Brøndby har sat sig solidt på førstepladsen i U17 DM-ligaen, hvor det nu er blevet til otte sejre i ni kampe. Søndag gik det ud over B93, som blev slået med 1-0 hjemme i Brøndby.

Der var chancer til meget mere end enkelt mål. Men Brøndby manglede skarpheden. To gange fik hjemmeholdet tilkendt et straffespark, og begge gange brændte de. I stedet blev sejret sikret med det mål, som U19-landsholdsspilleren Freja Sørensen Abildå scorede efter fem minutter.

En af dagens store præstationer blev leveret af Brøndbys anfører Albert Helligsøe Hansen. Alberte er holdets mest alsidige spiller, der kan bruges næsten overalt på banen. Det beviste hun igen, da målmand Josephine Madsen var uheldig at blive skadet. I stedet gik Alberte på mål og hun havde kort efter en stor redning.

I de øvrige kampe fik Lyseng sin første sejr, da BSF hjemme blev slået med hele 5-1. Vildbjerg fik sin anden sejr med 3-1 over Team Viborg, og Kolding fik spillet sig op på andenpladsen med 1-2 ude over AaB.

Resultaterne af weekendens runde:

  • Fortuna Hjørring-Varde 3-1
  • Vildbjerg-Team Viborg 3-1
  • AaB-KoldingQ 1-2
  • Brøndby-B 93 1-0
  • IF Lyseng-BSF 5-1
  • Skovbakken-Hillerød 0-1