U17 DM: BSF nærmer sig medaljekampen

0
650

Fire sejre i de sidste fem kampe. Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) er ved at spille ind i medaljekampen i U17 DM-ligaen.

Lørdag vandt holdet 2-4 ude over AaB, og BSF er nu oppe på 15 point. Det er to point fra Team Viborg på tredjepladsen og seks point fra KoldingQ på andenpladsen.

BSF har spillet to kampe færre og holdet har tre kampe tilbage inden vinterpausen. Hvis alt flasker sig for BSF, kan holdet spille sig op på anden eller tredjepladsen i den sidste kamp inden juleferien 5. december.

KoldingQ holder fast i 2. pladsen

KoldingQ mangler dog også en kamp, og koldinggenserne har tur i den. Holdet har vundet syv ud af 11 kampe, og lørdag blev det til sejr på 0-2 ude over Vildbjerg.

”Jeg er meget tilfreds. Det var en flot holdindsats, og jeg hæfter mig specielt ved, at vi skaber masser af chancer,” sagde KoldingQs træner Søren Hansen efter lørdagens sejr.

Brøndby er fortsat på førstepladsen i ligaen. Lørdag blev det til en sikker 4-1 sejr hjemme over Varde, og holdet har dermed vundet 10 ud af 11 kampe og er med 30 point hele ni point foran forfølgerne.