Efterskolen ved Nyborg (EVN)

0
3680

Efterskolen ved Nyborg

Ringvej 5

5800 Nyborg

TLF. 65 31 29 20

www.evn.dk/fodbold

EVN Fodbold på facebook

Efterskolen ved Nyborg, i daglig tale kaldet EVN, er en efterskole med ca. 160 elever. Eleverne kan vælge mellem tre forskellige linjer. Fodbold, basket og kultur. Man er ”bundet” til sit linjefag hele skoleåret og har træning eller kulturfag fem gange om ugen. EVN er i det hele taget en efterskole, der profilerer sig meget på sine linjer.

På EVN gør vi meget ud af fællesskabsfølelsen og gør vores bedste for at skolen og dens elever fremstår som en samlet gruppe. Man har gode muligheder for at møde mange forskellige mennesker, som hver især bidrager til at gøre efterskoleoplevelsen komplet og helt fantastisk.

EVN 3Når man er fodboldpige på EVN, træner man som nævnt fem gange om ugen. Træningen er seriøs, hård og inspirerende. Målet er at DU, skal blive bedre og videreudvikle dine stærke sider, samt forbedre de mindre stærke. Vi har hvert år mange elitepiger på EVN og sørger for at et efterskoleophold kan kombineres med netop elitefodbold. Vi er altid tre trænere på, hvilket give gode muligheder for også at kunne fokusere på den enkelte spillers individuelle færdigheder. Alle trænere på EVN DBU-uddannede og har selv tidligere, spillet på højt/professionelt niveau.

Skolen tager IKKE dit spillercertifikat og der er derfor mulighed for, at spille i klub samtidig med dit ophold på EVN. Skolen er desuden behjælpelig med transport i forbindelse med klubtræning/kamp.

EVN 4EVN er skolen for dig, der tager din fodbold seriøst og VIL blive bedre. Vi optager hvert år et sted i mellem 25 og 35 fodboldpiger og har et meget højt træningsniveau og en rigtig god træningskultur.

Vi spiller mange kampe i løbet af året og deltager i forskellige turneringer. I 2013 var vi blandt andet til VM i Frankrig med vores piger, som opnåede en flot 7 plads. To gange i løbet af året rejser vi med skolen. I januar tager alle elever på skitur til Østrig og i starten af marts, drager fodboldlinjen på en uforglemmelig tur til Florida. Her skal eleverne udover en masse fodbold også opleve den amerikanske kultur, bo hos værtsfamilier, i Universal Studios samt en masse andre ting. Turen varer i 15 dage og slutter med et par dage ved vandet i Fort Lauderdale.

For yderligere information kan du besøge os på evn.dk eller kontakte os på tlf. 65312920

Mvh.

Fodboldteamet på EVN

Søren, Morten, Kristoffer og Kim

EVN 6Temaet om efterskoler er lavet i samarbejde mellem de deltagende skoler og FODBOLD FOR PIGER.