Kies, Københavns Idrætsefterskole

0
2187

Kies, Københavns Idrætsefterskole

Julius Andersens Vej 25

2450 København SV

Tlf. 36142460 – kontakt@kies.dk

Læs om fodboldlinjen på her

Kies på Facebook: Prøv livet på Københavns Idrætsefterskole

Kies på Instagram: kieslivet

Se video om Kies pigefodbold her:

Pigefodbold på Kies er livet

Pigefodboldlinjen på Kies er for piger som vil kombinere et år med fodboldtræning på højt niveau og samtidig kombinere det med Efterskole, fællesskab, sammenhold, skolegang og nye venner. På Kies udfordrer vi dig i den daglige træning og samtidig ønsker vi du skal få en større forståelse for hvilke muligheder du har med fodbolden. Det betyder at vi fordyber os i fodboldfaglige ”ting”, men også ser på hvad det kan betyde for uddannelse og job i fremtiden.

På Kies bliver du en del af Kies Familien. Vi deler oplevelser i hverdagen, og har et super sammenhold. Du kommer til at kombinere det bedste fra to verdener: Fodbold på ambitiøst niveau og et fedt efterskoleliv med sammenhold, oplevelser og udfordringer, skolegang og masser af nye venner.

Det er vigtigt for os at du spiller i klub og fastholder værdierne fra klubfodbolden. Derfor samarbejder vi med mange klubber i Københavns området på forskellige niveauer. Det vigtigste for os er, at du bliver udfordret på lige præcis det niveau der passer til dig.

Som fodboldpige på Kies deltager du i 4 ugentlige træninger, hvor fodboldtræningen er i centrum. Det er en fodboldtræning, der tager udgangspunkt i dit individuelle niveau for bedst muligt at kunne forbedre dine kompetencer.

Vi forventer, at du som spiller er med til at tage ansvar for udviklingen af egne færdigheder ved at deltage aktivt og være motiveret i alle træningspas.

Trænerteamet på Kies står til rådighed for din udvikling ved at arbejde detaljeorienteret, struktureret og målrettet med din handlingsplan både som fodboldspiller og som person. Dette gør vi gennem vores opfattelse af fodboldens fire elementer: Teknik, taktik, fysik og psyke.

Fodbold er en holdsport, og derfor spiller den teoretiske del en vigtig rolle i vores udvikling af din fodboldforståelse. I både træning og kamp vil vi implementere spillesystem, spillestil og spillestilsprincipper.

KIES 2Kies’ rammer

Valby Idrætspark er fodboldcentrum, vi har 5 kunststofbaner 35 græsbaner og fra næste år 1 indendørs 8 mands bane.

Alle elever har adgang til styrketræning, både til træning og om eftermiddagen og aftenen. Til februar 2017 åbner der et nyt fitnesscenter og 10800 m2 indendørs træningsfaciliteter lige ved siden af hallen.

På skolen bor du i huse med 4 værelser. Du bor på 2, 3 eller 4 mands værelser. Sammen med huslæreren skabes et fællesskab i huset og når det ikke kun drejer sig om fodbold, er det ofte her det skabes hygge.

Vores fysioterapeut, Fyshuset, er på skolen hver formiddag og eleverne kan få både akut behandling såvel som genoptræningsprogrammer fra skadespauser og træningsforløb til at afhjælpe belastningsskaber.

Kies pigefodbold er:

  • Vi træner fire gange om ugen.
  • Herudover på klubhold som er planlagt sammen med Kies.
  • Vi har fokus på din udvikling som spiller – i fællesskab laver vi målsætninger og planlægger træningen efter det.
  • 6-8 individuelle samtaler
  • Kies træning har fokus på både teknisk, taktisk og fysisk træning.
  • Vi laver fysiske test og ser om vores træning giver udbytte.
  • Det er vores mål at gøre dig til en bevidst fodboldspiller, der kan tage ansvar for din fodboldudvikling og samtidig blive afklaret i forhold til dine muligheder i fodboldens verden

Vi deltager også i skoleturneringer og spiller altid for at vinde. I 2015-2016 sæsonen har vi indtil videre spillet 3 kampe og vundet dem alle. I 2014 vandt vi sølv ved skolefinalestævnet og det er vores mål hvert år at komme langt i disse turneringer.

Så kan vi også lide at rejse, på vores linjetur til Barcelona, spillede vi mod Espanyol U16 hold. De er blandt de dygtigste i Spanien, men vi har 2 år i træk spillet flotte kampe med uafgjorte resultater. Til vinter tager vi til Club La Santa, hvem kan ikke nyde sol og varme når det er regn og sne på banerne i Danmark.

Kom og besøg os på Kies, det er her du mærker hvordan det er at være en del af Kies familien.

Næste gang vi har åbent hus er på Efterskolernes Aften onsdag d. 13. januar kl. 18-21

Vi ses, hilsen

Linjelærerne, Michael Skjold Hansen og Trine Falck

Temaet om efterskoler er lavet i samarbejde mellem de deltagende skoler og FODBOLD FOR PIGER.