Sportsefterskolen Sjælsølund

0
5156

Sportsefterskolen Sjælsølund – S/E/S

Sømærket 3

2970 Hørsholm

www.sjaelsoelund.dk

Facebook: https://www.facebook.com/Sportsefterskolen-Sjælsølund-396883997040648/timeline/

SIES 2Kort om S/E/S:

Skolen har 135 elever i alt fordelt på seks forskellige linjer (Fodbold, Dans, Adventure, Ski, Golf og Ridesport) I år er der 19 fodboldpiger på S/E/S.

Skolen blev for ca. 8 år siden til en sportsefterskole og har siden da fået skabt et sportsligt miljø i kombination med efterskolelivet og den faglige del. På sportsefterskolen Sjælsølund vil vi være de bedste til både sporten og efterskolen.

SIES 1Pigefodboldlinjen:

Hovedformålet på pigefodboldlinjen er at gøre hver enkelte spiller til en endnu bedre fodboldspiller, både som holdspiller og som individuel spiller. På linjen har vi et mål om, at alle fodboldpigerne udvikler gode kompetencer indenfor fodbold – derfor er der ved samtlige træninger fokus på udvikling af den enkelte spiller. Denne udvikling sker gennem et fokus på masser af teknisk træning, taktisk træning samt gennem en udvidet forståelse for spillet.

Man optager både eliten og bredden på pigefodboldlinjen.

Fodboldpigerne deltager i Sjællandsmesterskabet for idrætsefterskoler og evt. deltagelse ved DM for efterskoler. Samtidig deltager fodboldpigerne i en masse træningskampe med andre efterskoler og omkringliggende klubber. I vinterperioden deltager fodboldpigerne i tre store indendørsturneringer.

SIES 4Linjetur/ internationalt samarbejde:

Pigefodboldlinjen tager sammen med resten af fodboldlinjen til Tyskland på træningstur. Her har S/E/S indgået et samarbejde med SGSEssen, som er Kvindelig Bundesligaklub med landsholdspillere i alle aldre fra u-17 til a-landsholdet. Her får pigerne lov til, at træne på SGSEssens baner og får samtidig en formiddagstræning med Kvindernes Bundesligatræner – under denne træning vil flere af SGSEssens kvindelige spillere deltage. Dette er en stor oplevelse for pigerne, da de for alvor får set og prøvet, hvad det vil sige at spille professionel kvindefodbold.

SIES 5Klubsamarbejde:

S/E/S pigefodbold har et samarbejde med HGI (Hillerød Dame fodbold) som er en af landets største inden for pige- og damefodbold. HGI har hold i de bedste rækker i landet.

Samarbejdet er særligt rettet mod elitespillere som vælger vores linje, og som ønsker at blive en del af et elite-klubtrænings miljø. Spillere uden for eliterækkerne er også velkomne til at deltage i dette tilbud.

Sådan bor eleverne:

Eleverne bor på gange med eget køn, men alle skolens linjer er fordelt på de forskellige gange. Eleverne får derfor et indblik i de andre linjer og fællesskabet på skolen bliver af denne grund stærkere.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til skolens mail: efterskole@sjaelsoelund.dk​

SIES 6

Temaet om efterskoler er lavet i samarbejde mellem de deltagende skoler og FODBOLD FOR PIGER.