Frederiksbergs kvinder har kurs mod 1. division

0
1359

Det går godt for kvinderne i Frederiksberg Boldklub, som har kurs mod 1. division og Københavnerserien.

Frederiksberg vandt efterårets udgave af Kvindeserie Øst efter otte sejre, to uafgjorte og bare et nederlag. Seniorafdelingen havde samtidig held til at få et stort hold talentfulde U17 piger optaget i seniorafdelingen omkring klubbens Serie 1 hold.

”Klubben oplevede i sommeren 2015 en stor tilgang af spillere, som betød at kampen om pladserne på begge hold blev intensiveret ved såvel træning og kamp. Samtidig er der fra klubbens side et øget fokus på kvindefodbold, samt omkring at skabe en stærkere social relation mellem klubbens herre- og kvindeseniorhold. FB er en fodboldklub for alle, uanset ambitionsniveau – både fodboldfagligt og socialt, hvor man skal kunne udvikle sig som både spiller og menneske, gennem klubbens velfungerende rammer og faciliteter,” skriver Frederiksberg Boldklub til FODBOLD FOR PIGER.

Den positive udvikling skal fortsættes, og til den opgave, har klubben hentet Jesper Dahlmann ind som ny cheftræner for 1. holdet, suppleret af Mads Fischer som assistenttræner. Sidstnævnte kender klubben som både spiller og træner for såvel kvinder som mænd, og Jesper Dahl kommer til klubben med mange års trænererfaring fra B1908s succesrige ungdomsafdeling.

Trænerteamet omkring klubbens serie 1 fortsætter som i 2015, hvor der dog er rokeret lidt på rollerne af personlige årsager. Lars Pedersen bliver ansvarlig for serie 1 holdet, mens Mikkel Hænning bliver assistent.

”Begge viste i efteråret 2015, at de formår at udvikle de såvel unge som mere rutinerede spillere, og skabe et godt spillende fodboldhold.

Enslydende for klubbens trænerteam er passionen og kærligheden til verdens bedste sport, lysten til at udvikle fodboldspillere, samt at gøre det endnu mere attraktivt at være kvindefodboldspiller i Frederiksberg Boldklub,” skriver klubben.

Træningen i Frederiksberg Boldklub er startet op, og interesserede spillere er velkomne til prøvetræning, meddeler klubben. I uge 5 & 6 trænes der tirsdag og torsdag, og fra uge 7 og fremadrettet bliver det mandag og onsdag, fra kl 18.00.

Interesserede spillere kan skrive til Mads Fischer på mf@frederiksberg-boldklub.dk