U19-landsholdet spiller EM-kvalifikation i Jylland

0
740

Det danske U19-kvindelandshold får de bedst tænkelige forhold, når de til april spiller EM-kvalifikation på hjemmebane. Kampene skal nemlig spilles i henholdsvis Viborg, Skive og Hobro, hvorfra flere af de danske spillere har deres fodboldrødder. Det skriver DBU på sin hjemmeside.

Danmark lægger ud mod Nordirland på Viborg Stadion den 5. april. To dage senere gælder det Italien på Skive Stadion, og kvalifikationsturneringen slutter på Hobro Stadion den 10. april, hvor Spanien er modstanderen.

”Vi elsker at spille landskampe i gode rammer, hvor man virkelig mærker opbakningen fra tribunerne. Derfor glæder vi os også til at komme til Viborg, Skive og Hobro, hvor der forhåbentlig kan skabes nogle rigtig gode kulisser til kampene,” siger U19-landstræner Søren Randa-Boldt til dbu.dk

EM-slutrunden spilles den 19.-31. juli i Slovakiet. For at komme til EM, skal Danmark vinde kvalifikationsturneringen i Jylland.