Klintsøgaard blev sjællandsmestre for efterskoler

0
1569

For tredje gang på fire år stod Idrætsefterskolen Klintsøgaard som vinder af A-rækken, da sjællandsmesterskabet i indendørs fodbold blev afgjort onsdag.

Mesterskabet blev spillet i Haslev, og der var deltagelse af de fleste idrætsefterskoler på Sjælland og Lolland-Falster suppleret af en række almene efterskoler.

Hver skole deltog med et 1. hold i A-rækken og et 2. hold i B-rækken, og Klintsøgaard-pigerne gik ubesejret gennem hele turneringen. De vandt semifinalen og finalen med henholdsvis 6-1 og 5-2 og spillede, i følge en lærer fra Klintsøgaard, “indendørs fodbold, når det er allerbedst”

Også 2. holdet gjorde det godt. De tabte en tæt finale i B-rækken med 0-1.

Pigerne repræsenterer deres region til DM for efterskole som sjællandsmestre i et afsluttende stævne i slutningen af februar.

På billedet ses øverst fra venstre: Alberte Poulsen, Katrine Zacho, Sarah Brandborg, Nikita Paludan, Line Breindal Knudsen og Celine Huet

Har man som fodboldpige lyst til at prøve en weekend på Idrætsefterskolen Klintsøgaard, er der mulighed for det d. 12.-13. marts. Nærmere info og tilmelding findes på www.klintsoegaard.dk.