AaB-piger jyske mestre for tredje år i træk

0
1361

Tredje gang er i den grad lykkens gang for AaB’s U15-piger, som i weekenden vandt det jyske mesterskaber i indendørsfodbold. De samme piger har vundet titlen to gange som U14-piger, og med weekendens sejr er de oppe på tre mesterskaber i træk.

Vejen til finalen gik gennem fire puljesejre lørdag over Fortuna Hjørring, Esbjerg 2, Randers og Lemvig. Især gik det hårdt ud over Fortuna, som blev slået 10-2.

Søndag blev det til endnu en storsejr – 10-1 over Team 10 – og i den direkte kamp om førstepladsen i puljen, vandt AaB med to mål over Esbjerg 1, hvorefter nordjyderne var klar til semifinalen.

I semifinalen blev Esbjerg 2 slået med 7-2 i turneringens bedste kamp for AaB, og dermed var de i finalen, hvor uafgjort ville være nok for at blive mestre.

“I finalen satte Esbjerg straks AaB under pres, og de bragte sig foran både 1-0 og 2-1, men derefter satte AaB sig totalt på kampen. Med fire mål i træk udspiller AaB Esbjerg, som dog får lov til at sætte to mål ind i det sidste minut,” rapporterer AaB fra mesterskabet.