BGI vinder DM for efterskoler – for 6. gang i træk

0
1664

For sjette gang i træk kan BGI akademiet kalde sig danmarksmestre i indendørsfodbold for efterskoler. Ved weekendens finalestævne i Hedenstedscentret, strøg BGI helt til tops i pigernes A-række. Samtidig vandt BGIs drenge den tilsvarende titel på drengesiden, mens BGIs hold i pigernes B-række nåede frem til semifinalen.

Finalestævnet havde deltagelse af 80 hold, som havde kvalficeret sig gennem seks kvalifikationsstævner rundt om i Danmark. BGI akademiet var på forhånd en af favoritterne efter de mange sejre de seneste år, men da det er nye elevhold hvert år, kan det være svært at vurdere holdenes indbyrdes styrke på forhånd.

Det stod dog hurtigt klart i Hedenstedscentret, at BGI havde noget af have favoritværdigheden i. De 20 hold i hver række var inddelt i fire puljer med fem hold i hver pulje, og i puljen gjorde BGI-pigerne rent bord i både A-rækken og B-rækken med målscore på henholdsvis 21-2 og 16-5.

Storsejre i kvart- og semifinalen

I kvartfinalen vandt BGI´s A-hold med hele 7-1 over Hou Idrætsefterskole og i semifinalen blev det til 5-0 over  Nørre Nissum. BGI-pigerne var dermed klar til finalen, hvor modstanderen var Vojens, som i deres semifinale havde besejret Hjemly Idrætsefterskole.

“I finalen var BGI over Vojenspigerne fra første fløjt, og de tændte BGI-piger lagde flot ud med hurtigt spil og flere flotte scoringer og kom 4-0, inden Vojens reducerede en enkelt gang til sidst, så finalen endte med en sikker sejr på 4-1 til BGI, hvorefter jublen kunne bryde løs hos BGI-piger over titlen som DANMARKSMESTER 2016 i indefodbold for efterskoler,” rapporterer BGI om finalen, hvor pigerne fra efterskolen viste den blanding af teknisk stærk fodbold, presspil i forsvaret og lækre detaljer i angrebet, som var varemærket gennem hele stævnet.

BGI´akademiets danmarksmester i indefodbold på billedet oven for: Bagerst fra venstre: Emilie Terp, og Benedikte Schrøder. Midterst fra venstre: Ida­-Marie Rosholm, Camilla Valentin og Laura Feddersen. Forrest fra venstre: Sandra Jakobsen og Freja Buch.

BGI Inde DM 2016 2 BGI Inde DM 2016 3 BGI Inde DM 2016 4