Peter Bonde trænede U15-piger i Herlufsholm

0
1154

Herlufsholms U15-piger glemmer ikke tirsdag den 15. marts lige med det samme. Dagens træning foregik nemlig under ledelse af Peter Bonde, der netop er stoppet som assistenttræner på herrelandsholdet efter ti år.

“Efter at Peter var stoppet tog vi chancen og kontaktede ham med henblik på en gæstetræning. Det kom lidt hurtigere i stand end vi regnede med, men da chancen bød sig, var det bare med at sige ja tak. Og derfor foregik det allerede tirsdag aften,” fortæller John Petersen fra Herlufsholm.

Peter Bonde diskede op med nogle af de træningsøvelser, som bruges på landsholdene.

“Efter træningen var der ros fra Peter til pigerne. For deres vilje og lyst til at lære, og så var der nogle gode råd, som de kunne tage med videre. Trænere og pigerne havde også haft en supergod oplevelse med Peter som træner,” fortæller John Petersen.

bonde2 bonde4 bonde3