U17 DM: Fornyet BSF-hold kan spille sig op på 2. pladsen

0
837

Det er et slag om andenpladsen, når Fortuna Hjørring og BSF søndag mødes i U17 DM-ligaen.

Fortuna måtte nøjes med uafgjort i sidste weekend mod Lyseng. Derfor kan BSF spille sig op på andenpladsen, hvis det bliver til sejr i det nordjyske. I hvert fald et stykke tid, for Fortuna har spillet en kamp mindre end BSF.

Samtidig kan BSF med en sejr få lidt luft til KoldingQ, som lige nu er á point med BSF. KoldingQ tabte nemlig lørdag til topholdet Brøndby med 5-1.

Spørgsmålet er imidlertid, hvad det er for et BSF-hold, der løber på banen i Hjørring. BSF har rykket flere af efterårets profiler op i 3F-truppen. De er blevet erstattet af nye spillere udefra og fra klubbens eget U17 Øst hold, så det er et lidt anderledes hold, der tørner ud i foråret.

Cheftræner Svend Støvlbæk Hansen er dog optimist:

”Vi har nu en stærk og homogen trup med stor bredde, hvilket vil komme os til gode i forårets udfordringer. I efteråret var vi plaget af en for smal trup og mange skader, hvilket bragte os i nogle pressede situationer.
Nu har vi stor bredde og dermed udsigt til et spændende forår, hvor vi skal have lagt flere lag på vores sammenspil og samtidig få udviklet de individuelle evner og beslutninger i spillet endnu mere end tilfældet var i efteråret 2015,” siger han.

Illu:
BSF har bl.a. spillet en del internationale kampe i deres optakt til sæsonpremieren på U17DM Ligaen.
Det blev bl.a. 3-3 mod sidste sæsons vice-mestrene fra den tyske U17 Bundesliga, Werder Bremen.