Pige-weekend på Hjemly Idrætsefterskole

0
1743

Det handlede ikke om lakere negle og flette hår, da Hjemly Idrætsefterskole i sidste weekend hold pigeweekend. Læs her, hvad der skete på den helt særlige weekend, kun for piger:

Af Alberte Bech, Sofie Søderholm og Line Bolt, elever på Hjemly Idrætsefterskole

Vi har i weekenden haft pigeweekend, som er en weekend udelukkende for piger. Den skal være med til at forbedre pigernes forhold på tværs af linjerne og har også det formål at vi bare skal hygge, snakke og grine en hel del.

Mange vil tro at en pigeweekend går ud på at lakere negle, flette hår og lign. men det er ikke tilfældet på Hjemly! Vi har i denne weekend både prøvet kræfter med Thai-bo, Zumba og performance show.

Thai-bo er konditionstræning med høj intensitet inspireret af forskellige kampsportsgrene. Det var virkelig fedt og man fik i hvert fald sved på panden og syre i både arme og lår. Ud over den høje intensitets træning, fik vi også lattermusklerne i gang.

Fredag var en rigtig gyseraften. Vi startede med at se en vildt uhyggelig gyserfilm. Derefter skulle vi i grupper ud i skoven. Ude i skoven havde drengene forberedt sig på at skræmme os. De sprang frem fra buske og tog fat i os. Det var sindssygt uhyggeligt, men samtidig var det virkelig sjovt.

Om lørdagen fik vi til opgave at lave et playback-show, hvor vi skulle lave en dans til et udvalgt musikstykke. Vi skulle selv sørge for udklædning og sceneshow. Vi blev inddelt på tværs af linjerne. Senere på aftenen skulle vi performe for hinanden. Derefter skulle vi stemme på den bedste gruppe. Det var en vildt sjov aften med massere af grin og glade ansigter.
Udover vores shows, havde drengene forberedt et lille danseshow til os piger. Det var virkelig sjovt.

Efter de forskellige shows, skulle vi spille høvdingebold i mørke. Det fede ved det var, at banerne var optegnet med knæklys. Vi skulle alle have knæklys på kroppen, så man kunne ses.

Hjemly pigeweekend 2Søndag skulle vi danse Zumba. Det var noget af en oplevelse at se hinanden på den måde. Vi skulle nemlig bruge nogle dele af kroppen som vi normalt ikke lige bruger til fodbold. Man kan vidst godt sige at det udløste en del latterkramper.

Pigeweekenden var et rigtig godt afbræk på den dagligdag vi ellers er vant til. Det er super fedt at lave noget helt andet nogle gange. Samtidig med at man bliver knyttet til de andre piger på linjerne, kommer man også tættere på sine holdkammerater.”

Hilsen Alberte, Sofie og Line

Hjemly pigeweekend 3