U19-landsholdet spillede 0-0 mod USA

0
757

Det sluttede 0-0, da det danske U19-landhold torsdag eftermiddag spillede sin første kamp i træningsturneringen La Manga i Spanien.

Modstanderen var USA, og Danmark var stod for de største muligheder. Men der manglede lige den sidste kvalitet i afslutninger, skriver Kvindernes Fodboldlandsholds facebookside.

Danmark dominerede første halvleg. I anden halvleg fik amerikanerne vinden i ryggen, og det hjalp dem længere frem på banen. Men Danmark havde stadig de største muligheder, mens USA var farligst på dødbolde.

“Der blev fightet om en hver bold – og de danske spillere arbejdede kampen igennem stenhårdt. Kampen sluttede dog uden mål, men på trods af dette, var det en yderst tilfreds landstræner, som roste spillerne for en meget stor arbejdsindsats,,” lyder det på facebooksiden.

Danmark spiller sin næste kamp på lørdag kl. 15, hvor modstanderen er Holland.